Froda

Förmånligt företagslån i samarbete med Froda

Kom igång med
Froda

Tillsammans med Froda har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande med marknadsledande villkor för små och medelstora företag. Nu behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt när du väljer företagslån. Med Froda får du tillgång till externt kapital till marknadens bästa pris och villkor - på en bråkdel av tiden och krånglet jämfört med den traditionella banken.

Med Froda lånar du alltid till ett fast pris baserat på ditt företags försäljning. Enkel återbetalning via autogiro för att slippa onödig administration. Vill du ändra om eller lösa lånet tidigare kan du alltid göra det, utan extra kostnad. Läs mer om Froda på deras hemsida.

Marknadsledande villkor på nolltid, med 10% rabatt för Abicarts kunder
Med Frodas digitala företagslån behöver du inte välja mellan smidigt och prisvärt, utan får marknadsledande villkor utan långa ledtider.

Låna upp till 2 miljoner med nöjdhets- och lägsta prisgaranti
Vi på Froda vill att du alltid ska få det lägsta möjliga priset. Det innebär att om du skulle få ett lägre pris hos någon annan så matchar vi det*.

Alltid fast pris på ditt lån, utan dolda kostnader och avgifter
Vi har inga försenings- eller påminnelseavgifter. Du får alltid ett fast pris för ditt lån utan överraskningar eller tillkommande kostnader.