Klarna

En snabb, smidig och enkel helhetslösning

Kom igång med
Klarna

Klarna Checkout är Sveriges mest använda kassalösning och innehåller allt du behöver för att erbjuda dina kunder den smidigaste shoppingupplevelsen. Den möter dina kunders förväntningar om ett personligt bemötande tillsammans med snabba, enkla betalningar – oavsett var och när dom handlar. Klarna tar även all kredit- och bedrägeririsk för dig som handlare så att du alltid får betalt medan dina kunder täcks av Klarnas köpskydd. Klarna ingår när du startar webshop hos Abicart.

Klarna ingår utan extra kostnad
Suverän deal för Abicarts kunder; Ingen startkostnad, månadskostnad eller bindningstid.
Inga fasta avgifter eller bindningstider. Du betalar endast en transaktionsavgift när det görs ett köp i din webshop.

Prisplan, kostnad per beställning

  • Go: 2.79% + 3.50 kr
  • Plus: 2.59% + 3.50 kr
  • Pro: 2.29% + 3.50 kr

Öka din försäljning
I kassan behöver dina kunder endast uppge information som de kan utantill och handla med det betalsätt de föredrar. Enkelheten i detta leder till att fler av dina kunder kommer att genomföra sitt köp när de kommer till kassan. Och komma tillbaka för mer.

Klarna Global
Klarna Global är en funktion som ingår i Klarna Checkout som möjliggör för dig som handlare att lägga ordrar på hela 170 marknader, med 9 olika valutor. Klarna Global är anpassad för att kunna hantera lokala transaktioner och lagstiftning runtom i världen

Klarna Shipping Assistant
Med Klarna Shipping Assistant ger du dina kunder en bättre överblick av tillgängliga leveransmetoder. All viktig information presenteras på förhand så att dina kunder kan känna sig trygga när de slutför sitt köp. Nöjd kund = nöjd e-handlare!