MoreFlo

Ett flexibelt kassasystem för dina behov

Kom igång med
MoreFlo

Ett kassasystem från MoreFlo är det perfekta valet för dig som koppla samman din webshop med din fysiska butik. Det passar lika bra oavsett om du driver en liten butik eller en större verksamhet. För dig som vill komma igång snabbt finns det en färdig integration mot Abicart. Ett komplett paket med mjukvara i form av MoreFlo kassasystem, samt hårdvara som du väljer själv efter dina behov.

Läs mer om vad integrationen innebär och hur du går till väga här.

Underlätta din försäljning
Olika verksamheter har olika behov och därför finns det ett flertal tilläggstjänster som gör att du kan få precis de funktioner du behöver. När din verksamhet växer uppdaterar du lätt kassasystemet med fler tillägg så att det alltid är rätt lösning för dig.

Anpassa efter dina behov
Med MoreFlo bygger du din lösning utifrån dina behov. Grunden i MoreFlo är det smidiga kassasystemet där du har alla de vanliga kassafunktionerna. Du väljer själv om du vill använda en iPad, en Windows surfplatta eller en kraftfull kassadator.

1+1=1 - Integration mot Abicart
Två system, en lösning. Integrationen mellan MoreFlo och Abicart hanterar synkning av artiklar, varianter, lagersaldo, priser, kunder och ordrar. Både från webshopen till kassasystemet, och tvärtom. Kopplingen ingår utan extra kostnad i abonnemanget Pro.