Ongoing

Nordens ledande molnbaserade WMS

Kom igång med
Ongoing

Med snabba driftsättningar, utmärkta integrationsmöjligheter och smarta funktioner effektiviserar Ongoing WMS era logistikflöden. Boka en personlig demo online för att få prova på!

Marknadens största utbud av Integrationer & API:er
Ongoing WMS har marknadens största utbud av integrationer till e-handelssystem, affärssystem, transportsystem och automationsutrustning. Moderna API:er (tekniska gränssnitt) gör det möjligt för andra parter att enkelt integrera. Läs mer om våra integrationer här eller se en lista på färdiga integrationer till de mest välkända systemen.

Smarta funktioner effektiviserar ditt lager
Ongoing WMS har alla funktioner som förväntas av ett kompetent och fullskaligt lagersystem. Stor flexibilitet finns för att hantera olika typer av varuflöden på ett effektivt sätt. Tjänsten har många standardskanningar som snabbt kan sättas upp beroende på dina behov. Plock med plockvagn är tex en användbar skanningsfunktion för e-handlare.

Kom igång snabbt
Du kommer igång direkt efter webbdemon. Våra kunder tycker Ongoing WMS är lättanvänt, intuitivt och enkelt att lära sig. Våra manualer och filmer gör att du snabbt kan sätta dig in i systemets funktioner. Färdiga integrationer underlättar processen att komma igång. Software as a Service (SaaS) innebär en månadsavgift baserat på antal användare - ingen instegsavgift eller krånglig installation krävs.

Personlig och snabb kundservice
Som kund blir du tilldelad en kompetent och logistikkunnig systemutvecklare som personlig kontaktperson. Vi nås enkelt via telefon