Swedbank Pay

Betallösningar för alla tillfällen

Kom igång med
Swedbank Pay

Swedbank Pay är en nykomling, men absolut ingen nybörjare. Med det bästa från Babs, Swedbank Card Services och PayEx – samt en av Nordens ledande banker i ryggen – bildades Swedbank Pay som erbjuder trygga och enkla betalningar där säljare och köpare möts – både i butik och online. Oavsett om du har en nystartad webshop eller redan är igång så passar Swedbank Pay Checkout dig som vill ha ett användarvänligt och enkelt sätt att ta betalt online.

Frihet att välja
Swedbank Pay hjälper dig som e-handlare att ta betalt där dina kunder är – online, i butik eller på språng. Oavsett vilken bank du och dina kunder har.

Checkouten känner igen kunden
Kunder kan spara uppgifter som kortnummer, telefonnummer och adress i Checkouten så att de inte måste fylla i dem vid varje köp. Vill man inte spara sina uppgifter kan man skippa det steget, och de som valt att spara kan i efterhand enkelt ta bort eller ändra sina uppgifter.

Fler köp slutförs
Ju smidigare upplevelsen är för dina kunder, desto större är sannolikheten att det blir ett köp. Genom att erbjuda flera betalsätt och möjligheten att spara uppgifter tappar du inga köp på onödigt krångel.